Uniikit puujalkaiset mittatilauspöydät Ylöjärveltä kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä!
Pöytäkuvake

Lankkutuotteet valmistaa uniikit, puujalkaiset mittatilauspöydät Ylöjärvellä. Teemme tuotteet alusta loppuun asiakkaiden toiveiden mukaan. Voit tilata meiltä tuotteen mihin päin Suomea tahansa.

Keittiön pöydät ja muut kodin pöydät

Valmistamme käsityönä lankkupöytiä ja muita pöytiä, kuten olohuoneen pöytiä ja sivupöytiä. Teemme pöydät ja niiden jalat täysin mittatilaustyönä. Emme noudata mitään tiettyä standardia, joten kaikki valmistamamme tuotteet ovat lopputulokseltaan uniikkeja – et löydä vastaavaa mistään muualta.

Käytämme materiaalina puuta valintasi mukaan: kuusilankkua, tammilankkua, saarnilankkua tai koivulankkua. Kuusi ja koivu ovat suomalaista lähimetsien puuta, saarnia ja tammea taas hankimme ulkomailta. Valittavissa on myös Tammi Rustic, joka varmistaa kaikista rustiikkisimman lopputuloksen.

Ota yhteyttä!

Käsittely viimeistelee lopputuloksen

Sävytämme pöydän kansissa ja jaloissa käytettävän puun Osmo Colorin tuotteilla. Asiakas pääsee vaikuttamaan lopputulokseen myös pintakäsittelyaineen valinnan avulla. Pinta voi olla luonnollinen, puunvärinen, vaalea tai tumma – toiveidesi mukaisesti.

Kysy lisätietoja

Näin tilaat unelmiesi pöydän

Meillä ei ole valmista hinnastoa, sillä jokainen tuotteemme on uniikki kokonaisuus, johon käytettävät materiaalit ja materiaalien määrä vaihtelevat tapauskohtaisesti. Miten sitten saat hinta-arvion toivomastasi tuotteesta ja ylipäätään tilauksen alulle?


Lähetä meille esimeriksi valokuva tai piirros unelmiesi huonekalusta ja kuvaile mahdollisimman tarkkaan toiveitasi. Kerro myös kaavailemasi tuotteen mitat ja toivomasi väri. Pintakäsittelyaineiden värivaihtoehtoihin voit tutustua Osmo Colorin sivuilla.

 

Valmistamme puupöytiä myös metallijalkaisina.

Tutustu

Hae inspiraatiota kuvagalleriasta

Olemme koonneet alle kuvia aiemmin valmistamistamme huonekaluista. Löydät esimerkkejä erilaisista lopputuloksista, joihin ovat vaikuttaneet niin tuotteen mitat ja malli kuin valittu puu ja viimeistelyssä käytetyt Osmo Colorin tuotteet. Lisää kuvia löydät myös yrityksemme Facebook- ja Instagram-sivuilta.