Trendikkäät metallijalkaiset mittatilauspöydät Ylöjärveltä koko Suomeen

Ota yhteyttä!
Pöytäkuvake

Lankkutuotteet valmistaa myös ilmavammat metallijalkaiset mittatilauspöydät. Valmistamme pöydät käsityönä asiakkaan toiveiden mukaan Ylöjärvellä. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Voit tilata meiltä tuotteen mihin päin Suomea tahansa, sillä tarjoamme tuotteillemme kuljetuspalvelun.

Kauniit puupöydät metallijaloin

Muutama vuosi sitten aloimme valmistaa täyspuisten pöytien ohella myös puukantisia pöytiä, joissa on metallijalat. Nyt valmistamme näitä pöytiä runsaasti trenditietoisten asiakkaidemme toiveesta: metallijalat tuovat perinteiseen puupöytään uudenlaista ilmavuutta.

Pöydän puukannen valmistuksessa voimme käyttää kuusilankkua, tammilankkua, saarnilankkua tai koivulankkua asiakkaan toiveista riippuen. Puuvalikoimaan kuuluu myös Tammi Rustic, jolla saadaan aikaan hyvin rustiikkinen pöydänkansi. Kuusi ja koivu ovat suomalaista puuta, saarnia ja tammea saamme ulkomailta.

Valmistamme esimerkiksi keittiönpöytiä, mutta myös muita pöytiä, kuten olohuoneen pöytiä, kirjoituspöytiä ja sivupöytiä. Emme noudata pöydänvalmistuksessa mitään tiettyä mallia, joten kaikki valmistamamme tuotteet ovat lopputulokseltaan uniikkeja ja asiakkaan näköisiä.

Ota yhteyttä!

Pöydän kannen pintakäsittely ja jalat viimeistelevät tuotteen

Teemme pöytien jalat aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Yhteistyökumppaninamme jalkojen teossa toimii ammattihitsaaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus metallitöistä. Hänen käsissään metallista muovautuu pöytiin sopivia, kauniita pöydänjalkoja.

Viimeistelemme pöydänjalat pulverimaalilla. Vakiovärit ovat musta ja valkoinen, erikoissävyinä löytyvät kromi ja messinki. Käytämme jalkojen teossa vahvaa teollisuusputkea, mikä takaa tuotteen kestävyyden iskuja ja kolhuja vastaan. Näin kestävää pöydänjalkaa et saa suoraan kaupasta löytyvistä huonekaluista!

Kysy lisätietoja

Näin tilaat metallijalkaisen pöydän

Meillä ei ole valmista hinnastoa, sillä jokainen tuotteemme on ainutkertainen esimerkiksi käytettävien materiaalien kokonaisuuden ja materiaalien määrän osalta. Myös viimeistelyssä käytetyt tuotteet vaihtelevat esimerkiksi sävynsä puolesta. Annamme sinulle kuitenkin mielellämme tarjouksen toiveidesi pöydästä!

 

Lähetä meille esimerkiksi valokuva tai piirros mielessäsi olevasta pöydästä ja kuvaile mahdollisimman tarkkaan toiveitasi. Kerro myös kaavailemasi pöydän mitat ja toivomasi väri. Käytämme kannen puupinnan viimeistelyssä Osmo Colorin tuotteita, joiden värivaihtoehtoihin voit tutustua helposti Osmo Colorin sivuilla.

Valmistamme pöytien lisäksi myös muita tuotteita mittatilauksena.

Tutustu

Tutustu pöytiimme kuvagalleriassa

Olemme koonneet kuvagalleriaan esimerkkejä valmistamistamme huonekaluista. Kuvista näet esimerkkejä erilaisista lopputuloksista, joihin ovat vaikuttaneet esimerkiksi tuotteen mitat ja malli, valittu puuaines, pöydänkannen viimeistelyssä käytetty Osmo Color -tuote sekä metallijalkojen sävy. Löydät lisää kuvia Facebook- ja Instagram-tileiltämme. Kerromme mielellämme myös lisää aiemmin toteuttamistamme töistä!