Mittatilaushuonekalut käsityönä Ylöjärveltä kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä!
Pöytäkuvake

Lankkutuotteet valmistaa erilaisia mittatilaushuonekaluja kotimaisena käsityönä Ylöjärvellä. Toimitamme tuotteita asiakkaillemme eri puolilla Suomea. Pääraaka-aineenamme käytämme puuta ja viimeistelemme tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan puu- tai metallijaloin.

Huonekalut toiveiden mukaan mittatilauksena

Yrityksemme on tunnettu erityisesti uniikkien rustiikkisten lankkupöytien valmistuksesta, mutta valmistamme myös monia muita huonekaluja puusta ja metallista. Teemme asiakkaiden toiveiden mukaan esimerkiksi pöytiimme hyvin sopivia puupenkkejä, kauniita sohvapöytiä puu- ja metallijaloin, kokopuisia tv-tasoja ja uniikkeja astiakaappeja.

Kaikki valmistamamme huonekalut ovat asiakkaan antamien mittojen sekä toiveiden mukaisia uniikkeja teoksia, jollaisia et löydä mistään muualta. Huonekalujen puuosat valmistamme kuusi-, tammi-, saarni- tai koivulankusta. Puuvalikoimaan kuuluu myös nimensä mukaisesti rustiikkisemman lopputuloksen antava Tammi Rustic. Käyttämämme kuusi ja koivu tulevat Suomesta ja saarnia ja tammea saamme ulkomailta.

Teemme pöytien jalat asiakkaan toiveiden mukaan joko puusta tai metallista. Metallijalkojen tekemisessä turvaudumme yhteistyökumppaniin, jolla on pitkä kokemus metallialan töistä. Hänen avullaan saamme metallijalkaisiin tuotteisiin kauniit ja kestävät metallijalat.

Puujalkaiset pöydät

Viimeistely takaa uniikin lopputuloksen!

Huonekalujen viimeistelyssä käytetty materiaali auttaa varmistamaan täysin uniikin lopputuloksen. Puuosat sävytämme Osmo Colorin tuotteilla, joita löytyy joka makuun. Sävy voi olla luonnollinen, puunvärinen, vaalea tai tumma – sinun toiveesi mukaan.

Metalliosat, kuten metalliset pöydänjalat, viimeistelemme puolestaan pulverimaalilla. Pulverimaalin vakiovärit ovat musta ja valkoinen, mutta erikoissävyinä löytyvät myös kromi ja messinki.

Metallijalkaiset pöydät

Näin tilaat mittatilaushuonekalun

Et löydä sivuiltamme valmista hinnastoa, sillä kaikki valmistamamme huonekalut ovat ainutlaatuisia. Niihin kuluu eri määrä puuta, metallia, pintakäsittelytuotteita sekä pulverimaalia, ja viimeistelyssä käytetyt värisävytkin vaihtelevat. Teemme kuitenkin mielellämme tarjouksen toivomastasi mittatilaushuonekalusta!


Lähetä meille tarkka kuvailu tai vaikka valokuva tai piirros toivomastasi huonekalusta. Kerro myös kaavailemasi huonekalun mitat, huonekalussa käytettävä materiaali sekä toivomasi väri. Käytämme puupintojen viimeistelyssä Osmo Colorin tuotteita. Värivaihtoehtoihin voit tutustua helposti Osmo Colorin sivuilla.

Pyydä tarjous!

Kuvagalleria asiakkaidemme tilaamista huonekaluista

Olemme koonneet kuvia valmistamistamme huonekaluista galleriaan. Näistä kuvista näet erilaisia malleja ja käytettyjä materiaaleja, joista voi olla apua myös oman huonekalusi suunnittelussa. Muita kuviamme löydät myös Facebookista ja Instagramista, ja kerromme mielellämme myös lisää aiemmin toteuttamistamme töistä!